Dnia 8 września 2014 roku w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 uczniowie trzeciej klasy hotelarskiej przystąpili do części pisemnej egzaminu zawodowego. Egzamin dotyczył kwalifikacji T.11 zgodnie z nową podstawą programową. Był to jeden z dwóch egzaminów , do których przystępują uczniowie w ramach zdobycia tytułu technika hotelarstwa. Druga część egzaminu praktycznego odbędzie się 9 października 2014 roku.,/p>




 
                                 
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                                                                                        
                         
                         
                                                                 
                         
                                    